De brug over de Barneveldse Beek in de Lunterseweg wordt vervangen. Uit eerdere inspecties blijkt dat de schades aan de brug niet te herstellen zijn met onderhoudswerkzaamheden. De brug is niet sterk genoeg voor zwaar verkeer. Daarom wordt de brug vervangen. U bent welkom tijdens een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 9 juli.

 

Inloopbijeenkomst

Op 9 juli organiseren de aannemer en de gemeente Barneveld een inloopbijeenkomst. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de werkzaamheden, de planning en omleidingen.

U bent van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur bij de Hoeksteen, Vellerselaan 1 in Barneveld. U kunt binnenlopen op een moment dat voor u uitkomt.

 

Blijf op de hoogte

Meer informatie vindt u op www.barneveld.nl/bruggen. Wilt u op de hoogte blijven van de planning, afsluitingen en bereikbaarheid? Download de BouwApp op uw telefoon. U ontvang dan meldingen over de voortgang.