Het wijkplatform Zuid2 is opzoek naar nieuwe leden. De functie van voorzitter en van secretaris komen vrij. Maar ook naar “gewone” leden zijn welkom. Woon jij in de wijk Rootselaar-West en heb jij graag contact met jouw buurtbewoners? Zie je veel dingen gebeuren in onze wijk waar je invloed op wil uitoefenen? Dan ben jij geschikt om je toe te voegen aan het team. Hoeveel tijd kost het? Dat heb je zelf in de hand. Vier keer per jaar is er een vergadering. En hoeveel werkload je oppakt dat is aan jou zelf. Dus prima te combineren met een baan en/of gezin. Hoe meer leden, hoe beter vertegenwoordigd het wijkplatform is.

Een lid van wijkplatform Zuid2 aan het woord: Jan van Nifterik: “Als lid van het wijkplatform ben ik voornamelijk bezig met de openbare ruimte o.a. straatwerk, verlichting en openbaar groen; daarnaast ben ik ook veel bezig met de sociale samenhang in de wijk, o.a. gezellig met de bewoners de wijk schoonmaken, of een burendag organiseren.”

Wil je lid worden? Of ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Neem dan contact op via secretaris@zuid2.wijkplatform.com

Of woon vrijblijvend de vergadering bij a.s. 5 september om 20:00 om te kijken of het bij je past. Wel graag even aanmelden via bovenstaande adres.